Top House

Forest Hill

Top House

Top House, Forest Hill

Blythe Top House. Stylish influencer house in the heart of Forest Hill, South East London. Stunning four bedroom semi-detached and extended Edwardian House with on-trend furniture and the most Instagrammable kitchen. Complete with a  south-facing garden and direct access from the back garden to a private 5-acre nature reserve with woodland and tennis court (available for an extra fee by arrangement). Situated on top of a hill next to Blythe Hill Fields, with north-facing views over London’s skyline.

Contact Us


Drop us a message to find out more about this location or to check availability/rates.

    Show more images

    Map (Local train stations, hotels, restaurants and parking)


    Similar Locations to Top House

    • Castlebar House
      Castlebar House

      Industrial-chic renovated house residential house over 3 floors with large open plan living room / kitchen and a separate dining room (with built-in bar) and study and separate snug / playroom. The garden has a built-in kitchen and entertainment space.  The house has lots of open areas and circulation space which may lean itself to setting up cameras.

    • N5 House
      N5 House

      Large semi detached Georgian family house with panelled living space. Attached to N5 Studios 14450 and available to hire as a package

    • Liebling Chateau
      Liebling Chateau

      Modernised period location house in North London’s Kensal Rise. The property boasts a particularly large rear extension that incorporates many key trends of current contemporary design. This includes a marble and copper kitchen island/breakfast bar, coloured kitchen units, poured concrete flooring and textured walls. Throughout the property the owners have set a collection of modern furniture against a white backdrop with some of the features – e.g. the staircase – painted in block colours to make an impact. Many items of furniture exhibit mid-century qualities and much detail has been paid to making the property homely without risking the loss of a sense of space, style and clean lines. JJCedar