Thirty

Peckham

Thirty

Thirty, Peckham

North-East facing, Double Fronted Victorian semi detached location house in Peckham. The interiors have been modernised by an interior designer; the overall look of the house blends neutral deign with pops of tropical colour – see the wallpapered sitting area and teal walls. The layout in the kitchen offers an open plan design with steps up to the living areas which are on a higher level than the kitchen itself. The kitchen extensions offers white units/surface with a quirky angular design that offers double height in the kitchen itself. The kitchen-designer provides a nod to vintage tropical design whilst maintaining a stylish, contemporary look. Some original, Victorian features remain. Upstairs the master bedroom offers a warm yellow tone and plantation shutters (which are also seen in the living room), the location also provide’s large teenager’s bedrooms and a spacious bathroom with a free-standing bath. A second bathroom offers monochrome details with black wall tiles and diamond tiles on the floor. Located in Peckham, South East London SE22

Amenities

TrainNearest Rail: honor oak, Peckham Rye, East Dulwich, Forest Hill

Contact Us


Drop us a message to find out more about this location or to check availability/rates.

    Show more images

    Map (Local train stations, hotels, restaurants and parking)


    Similar Locations to Thirty

    • Jesus Green
      Jesus Green

      Early victorian house, architect designed modern interior, close to columbia road flower market with ample parking. Located in Shoreditch.

    • The Distillery
      The Distillery

      A derelict former Gin Distillery, quietly being lost to time in the corner of a car park in London’s East End, seemed an unlikely site to create a bright and inviting family home.  Landlocked on two sides, and with flats running the entire length of a third, the challenge was to incorporate light and views into the design without creating issues of overlooking. But it was this challenge that client/architect Rupert Scott of Open Practice Architecture used as inspiration to create a sanctuary of light, space and calm that defies its geographic constraints. Externally the Gin Distillery retains its previous discretion, but on entering the hidden courtyard a vast wooden door eludes to a different world within. The choice of materials focuses on simplicity and durability. Exposed steelwork with timber and polished concrete surfaces make up the ground floor living spaces with large Crittall windows reinstating the original rhythm of apertures. Throughout the interior, carefully placed light wells, screens and openings allow patterns of light to drift across the surfaces as each day progresses. A black steel staircase at the back of the home emerges into a sun-filled landing off which sit two modern cabin style bedrooms and a bathroom with Scandinavian redwood ceilings. An enclosed terrace on the upper floor allows for a tranquil outdoor escape from the bustle of surrounding Whitechapel. A new anthracite zinc roof sits within the walls and protrudes upwards to provide additional height within. The front yard and side passage also serve as secluded, social spaces that cushion the home from its urban surroundings. The Gin Distillery is an exercise in re-use and re-invention, converting strict design limitations into an opportunity for space and tranquilly.

    • Kensal Modern
      Kensal Modern

      Newly renovated property based over three floors with 6 bedrooms, this location house features impeccable design, bright and airy, flooded with light. The ground floor is set over 2 levels with steps leading down to a modern extension from the original house. The property is an inspirational film and photoshoot location based in Kensal Rise, North London.