Elgin Crescent

Notting Hill

Elgin Crescent

Elgin Crescent, Notting Hill

Large Victorian house in a terrace of coloured houses, recently refurbished, overlooking a communal garden (used for the film Notting Hill) private rear and front garden. Decorated in a mix of traditional and modern eclectic style. Double reception room with large windows overlooking the garden. This is a private light filled house with lots of colour and character in excess of 3,500 square feet. Located in W11.

Amenities

TrainNearest Rail: Ladbroke Grove, Holland Park, Notting Hill

Contact Us


Drop us a message to find out more about this location or to check availability/rates.

    Show more images

    Map (Local train stations, hotels, restaurants and parking)


    Similar Locations to Elgin Crescent

    • Brooke Road
      Brooke Road

      Atmospheric, versatile, semi-detached Victorian house with an architect designed contemporary twist

    • Heaver House
      Heaver House

      A beautiful double fronted Victorian family house in SW2.  The house is super-stylish and has a stunning open plan kitchen, sitting room and formal dining room.  It has 6 large double bedrooms and 4 bathroom/shower rooms.   The garden is gorgeous with an outdoor table, outdoor seating and lawn.

    • Henderson Road
      Henderson Road

      Henderson Road is a photographic location house. The property is a large single fronted, 4 bedroom Victorian House based in the ‘Toast Rack’ area of Wandsworth Common, south west London. Many traditional Victorian features have been kept, but has been recently designed specifically to work as a location, offering many different styles and moods throughout the property.  It offers a unique industrial feel in some parts of the house, then in other rooms it offers a more feminine and romantic feel. The house is spread over 4 floors, with beautiful natural tiled floors throughout the ground floor. The lower ground offers very unusual high ceilings which makes the property feel open and spacious. Every room has large traditional sash windows. The basement has a rich, masculine, ‘Gentlemans members club’ style room, with a bold teal velvet sofa and a working traditional AMi Continental 60’s Juke box. Glass tiles and large concrete tiles on the walls offers surface textures to shoot.  The courtyard appears through sliding doors from the basement room – this area shows concrete effect, ravaged walls, with stark yet minimal concrete planters, with a desert view of cacti.