Blythwood Victorian – Exclusive

Crouch End

Blythwood Victorian – Exclusive

Blythwood Victorian – Exclusive, Crouch End

Period Property | Modern Design, Crouch End Large victorian family home (1880) with a wealth of original features, sensitively redesigned by its owners (an Architect and Interior Designer couple). Modern kitchen extension, concrete floors, recessed LED lighting with retractable walls leading onto a large (30m) garden with tropical planting and an outdoor kitchen area. Internally the house contains a basement W/C (with a pink concrete sink), duel aspect reception rooms, a family bathroom, an office and four large bedrooms.

Contact Us


Drop us a message to find out more about this location or to check availability/rates.

    Show more images

    Map (Local train stations, hotels, restaurants and parking)


    Similar Locations to Blythwood Victorian – Exclusive

    • House Curious
      House Curious

      Situated in leafy Wandsworth Common London, House Curious is a gorgeous mix of Victorian splendour and contemporary sleek. Spread over 5000 sq ft it comprises six bedrooms, a large industrial-style open plan kitchen diner, a bar and cinema room and it’’s design is a mixture of bright Scandinavian and dark quirkiness. It also features a beautifully lush, large garden with an outdoor kitchen as well as large rooms for crew and private off-street parking. Located in South West London, SW18

    • De Beauvoir Cottage
      De Beauvoir Cottage

      Renovated 1890’s cottage in North London.

      Highlights include the double height bathroom with exposed brick and bateau tub and the extended open plan kitchen with exposed beams, concrete floors, log burner and our bespoke kitchen design incorporating Terrazzo and reclaimed parquet worktops.

    • Rose Ash
      Rose Ash

      Spacious semi detached, large Edwardian London home with many of it’s original features. Recently renovated to a high standard in a contemporary/traditional style with crittal doors, roof lights, soho home lighting, wood burning stove, fireplaces and a farrow and ball neutral colour palette throughout. The downstairs boasts spacious open plan living with a Devol kitchen looking out onto a large landscaped garden. Each room can be closed off with sliding doors to create a more intimate feel. There is also a generous front garden space that can accommodate lighting equipment if needed. The property is an inspirational film and photoshoot location in Kensal rise, North West London.